VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500.

VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500.

Nikon introduceert de nieuwe D3500, een compacte D-SLR op instapniveau met 24,2 MP die een model van topkwaliteit combineert met voortreffelijke prestaties. Gebruikers kunnen op speciale én gewone dagen foto's en video’s maken die met gemak beelden van uw telefoon overtreffen.

De opvallende D3500 legt beelden met rijke details vast bij elk soort licht. De grote sensor en het grote lichtgevoeligheidsbereik produceren gedetailleerde foto's en Full HD video’s die met een telefoon niet kunnen worden gemaakt. De beeldreproductiekracht van NIKKOR-objectieven staat garant voor kristalheldere resultaten. Dankzij de robuuste objectiefvatting van de camera kunt u gemakkelijk verschillende NIKKOR-objectieven verwisselen en verkennen: u kunt zelfs zwaardere teleobjectieven gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage.

Het nieuwe ergonomische ontwerp heeft een diepe grip en knoppen die ruim naast elkaar zijn geplaatst. De camera voelt direct comfortabel in de hand en de achterzijde van de camera biedt voldoende ruimte om de duim te laten rusten. Met de populaire Hulpstand van Nikon is fotograferen een kinderspel, omdat de gebruiker te zien krijgt hoe instellingen kunnen worden aangepast om foto's en video’s de gewenste stijl mee te geven. Dankzij de lange gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat blijven fotograferen.

Matthieu van Vliet, Country Manager bij Nikon BeNeLux, vertelt: “De D3500 biedt de perfecte toegang tot de wereld van fotografie. Het handzame ontwerp en de handige opnamestanden maken het gemakkelijk om foto's en video’s te maken waar u trots op kunt zijn. Daarbij kunt u een uitgebreid assortiment aan NIKKOR-objectieven op de robuuste, betrouwbare objectiefvatting bevestigen. U kunt altijd nieuwe manieren voor het opnemen van fantastische beelden blijven verkennen en met SnapBridge kunt u uw favoriete foto's gemakkelijk vanaf elke locatie delen.”

 

Overzicht van belangrijke kenmerken

D-SLR-beeldkwaliteit. De grote DX-formaat sensor van 24,2 MP en het grote ISO-bereik van 100-25.600 staan garant voor detailrijke foto's en Full HD video’s. Zelfs wanneer u opnamen maakt bij weinig licht.

Altijd uw beste opname. De haarscherpe autofocus houdt onderwerpen perfect scherp. Door de hoge snelheid bij continuopnamen van 5 bps kunnen gebruikers voor elke seconde vijf prachtige beelden vastleggen.

Ontworpen om van te genieten. De sterke metalen objectiefvatting betekent dat gebruikers keer op keer een ander objectief kunnen gebruiken, van telezoomobjectieven tot groothoekobjectieven met vaste brandpuntsafstand.

Gebouwd om vast te houden. Door de diepe grip voelt deze camera direct comfortabel in de hand. Doordat knoppen ruim naast elkaar zijn geplaatst, zijn ze gemakkelijk te bedienen en door de lange gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers blijven fotograferen.

Te mooi om niet te delen. De app SnapBridge voor iOS en Android maakt een altijd beschikbare verbinding tussen deze camera en een smartphone of tablet mogelijk. Daardoor kunt u met gemak ter plekke foto's van D-SLR kwaliteit delen.

Het avontuur begint hier. Deze D-SLR van Nikon maakt deel uit van een uit te breiden fotografiesysteem dat met elke gebruiker meegroeit. Met de NIKKOR-objectieven en speedlight-flitsers van Nikon en nog veel meer kunnen zij hun creatieve mogelijkheden uitbreiden.

EINDE

Perscontact:

Grayling, Axelle Van den Meerssche  

T 0476 86 42 68  

E Axelle.vandenmeersssche@grayling.com

 

Ga voor meer informatie over de bekroonde producten van Nikon naar www.nikon.be  

 

Over NIKON

NIKON
Noordkustlaan 16A
1702 Groot-Bijgaarden
België