Ontwikkeling van de Nikon D850 digitale SLR-camera

 

Nikon kondigt vandaag de ontwikkeling van de Nikon D850 aan. Naar deze volgende stap in de ontwikkeling van digitale SLR-camera's met full-frame, hoge resolutie en hoge snelheid werd reikhalzend uitgekeken.

De D850 wordt een formidabele camera voor aankomende en professionele fotografen en amateurs die geen toegevingen willen doen wat betreft beeldkwaliteit en veelzijdigheid. De camera is niet alleen geschikt voor het vastleggen van landschappen, sportwedstrijden, mode en bruiloften, maar ook voor het maken van multimedia-inhoud.

De D850 is de opvolger van de D810, die alom wordt geprezen om zijn uitzonderlijk scherpe en heldere beelden, en rijke toonkenmerken. Deze krachtige nieuwe FX-formaat digitale SLR-camera is ontworpen met diverse nieuwe technologieën, kenmerken en prestatieverbeteringen. De verbeteringen zijn het direct resultaat van de feedback van gebruikers die het allerbeste van hun camera-apparatuur eisen.

De D850 overtreft de verwachtingen van het uitgebreide scala aan fotografen die naar hoge resolutie en hoge snelheid zoeken.

 

        Informatie over de release van dit product wordt op een later tijdstip aangekondigd.

                                                      EINDE

Perscontact:

Grayling, Indra Alex

T +32 (0)475 76 84 33

E indra.alex@grayling.com

Voor meer informatie over Nikons award-winnende producten ga naar: www.nikon.be

 

 

 

 

Contacteer ons
Over NIKON

NIKON
Noordkustlaan 16A
1702 Groot-Bijgaarden
België