Zoek het niet te ver! (Her-)ontdek de schoonheid van Europa.

Foto - expeditie langs alle toppers van Europa te volgen via iamjohan.be

Johan Lolos, beter gekend als lebackpacker op Instagram, is een Belgische reis- en avonturenfotograaf. In de laatste 4 jaar reisde hij naar verre bestemmingen op alle continenten behalve Antarctica. Zijn foto’s van adembenemend mooie landschappen in bijvoorbeeld Australië, Namibië of Indonesië werden in België en de wereld gepubliceerd in onder andere National Geographic en Daily Mail, op BuzzFeed en Spiegel Online. Na vier jaar in het verre buitenland gaat Johan nu ‘back to the roots’: van mei tot oktober vertrekt hij samen met zijn Nikon D750 op foto - expeditie dicht bij huis om de veelzijdige schoonheid van ons eigen continent te (her-) ontdekken en vast te leggen.

Tijdens deze ‘Peaks of Europe’ expeditie focust hij volledig op zijn ultieme passie: de bergen. Na twee weken in de Schotse Highlands, ontdekt hij momenteel Noorwegen. Ook IJsland, Griekenland, de Balkanlanden en de Alpen staan nog op zijn programma.

Volg hem op IamJohan.be, waar hij zijn ervaringen en foto’s deelt. Je zal er zeker inspiratie opdoen om de natuur in te trekken tijdens je volgende reis! Daarnaast vind je op de website ‘Behind the Scenes’ video’s met meer info over Johan en het ‘Peaks of Europe project’. Hij verklapt ook enkele handige tips & tricks hoe je je passie voor reizen en fotografie tot je beroep kan maken en natuurlijk hoe je het best landschappen fotografeert –just in time om je kennis te verdiepen voor de zomervakantie!

                                                            EINDE

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Perscontact:

Grayling, Indra Alex

T +32 (0)475 76 84 33

E indra.alex@grayling.com

Voor meer informatie over Nikon’s award-winnende producten ga naar: www.nikon.be

Contacteer ons
Over NIKON

NIKON
Noordkustlaan 16A
1702 Groot-Bijgaarden
België