Nikon producten vallen in de prijzen

  • Nikon D500 wint met de ‘Camera GP2017 Editors Award’ al haar 3de prestigieuze prijs
  • Nikon D5600 kaapt TIPA ‘Best DSLR Entry Level’ Award weg
  • Nikon COOLPIX W100 wint TIPA ‘Best Rugged Camera’ Award
  • Nikon PC NIKKOR 19mm f/4E ED bekroond met TIPA ‘Best Professional Lens’ Award
  • Nikon KeyMission 360 door TIPA uitgeroepen tot ‘Best 360°Camera’

Nikon kondigt met trots aan dat de D500, de Camera GP (Grand Prix) Editors Award 2017 heeft gewonnen.

De Camera GP Awards worden gesponsord door de Camera Journal Press Club (C.J.P.C. / Japan, opgericht in september 1963), die sinds april 2016 wordt gevormd door redacteurs van twaalf verschillende camera- en fotografiemagazines. De selectiecriteria voor de Editors Award zijn: de populariteit van het product, de buzz die het product heeft gecreëerd en de innovatie van het product.

Het commentaar van de jury

“De D500 is het langverwachte high-end model in Nikon’s productielijn van APS-C formaat SLR camera’s. De spiegelreflexcamera heeft basisfeatures zoals de AF-sensor overgenomen van de D5, Nikon’s full frame vlaggenschip. De D500 kan worden beschouwd als een camera die de APS-C formaat SLR camera’s aantrekkelijker maakt dankzij zijn robuuste en duurzame body, high definition zoeker en zeer snelle continu-opnamen. Features die allemaal high-end model waardig zijn, en dat alles voor een prijs die de gemiddelde consument zich kan veroorloven. (…)”

D500 – al voor de derde keer bekroond

De D500 heeft nu inmiddels drie zeer prestigieuze prijzen gewonnen. Zo is de spiegelreflexcamera ook bekroond met de TIPA Best APS-C DSLR Expert 2016 Award en de EISA European Prosumer DSLR Camera 2016-2017 Award.

Vier Nikon producten winnen TIPA Awards

Dit jaar hebben vier Nikon producten een prestigieuze ‘TIPA Award’ ontvangen. De TIPA Awards worden gesponsord door de Technical Image Press Association, een wereldwijde autoriteit in de fotografie- en beeldvormingssector. De Nikon D5600 heeft de TIPA Award voor 'Best DSLR Entry Level' gewonnen, de COOLPIX W100 voor 'Best Rugged Camera', de PC NIKKOR 19mm f/4E ED is uitgeroepen tot 'Best Professional Lens' en de KeyMission 360 is onderscheiden met de award voor 'Best 360° Camera'.

 

                                                            EINDE

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Perscontact:

Grayling, Indra Alex

T +32 (0)475 76 84 33

E indra.alex@grayling.com

Voor meer informatie over Nikon’s award-winnende producten ga naar: www.nikon.be

Contacteer ons
Over NIKON

NIKON
Noordkustlaan 16A
1702 Groot-Bijgaarden
België