Nikon BeLux verhuist!

Sinds kort heeft het lokale kantoor van Nikon in België een nieuwe thuis! Matthieu van Vliet, General Manager BeNeLux bij Nikon, zal samen met zijn team fotografie professionals en de pers kunnen ontvangen in de nieuwe, moderne kantoren te Groot-Bijgaarden. 

 

Nikon BeLux

Noordkustlaan 16A

1702 Groot-Bijgaarden

   

“Onze nieuwe kantoorruimte is vooral functioneler en beter aangepast aan de organisatiestructuur van Nikon Belux. Er is veel plaats voor multifunctionele ruimtes en het geheel zorgt voor een werkomgeving waar het prettig is om te werken.”, legt Hans Swaelens uit.

Fotografen en journalisten kunnen nog steeds hun contactpersonen van het Nikon België team via de gekende e-mailadressen en telefoonnummers bereiken.

Maarten Goossens verzorgt de Nikon Professional Services en is bereikbaar via e-mail, Maarten.Goossens@nikon.com, of telefonisch onder het nummer 02 702 83 05.

Voor alle marketing gerelateerde vragen kunt u terecht bij het team van Hans Swaelens: info-marketing.be@nikon.com.

Klanten kunnen telefoneren naar 02 705 56 65. Voor meer informatie over de Nikon producten in het Nederlands, handige downloads, registratie van producten, dienst na verkoop enz., kunnen klanten ook terecht op de website van Nikon België, de facebookpagina of Instagram.      

          EINDE

Perscontact:

Grayling, Indra Alex

T +32 (0)475 76 84 33

E indra.alex@grayling.com

Voor meer informatie over Nikons award-winnende producten ga naar: www.nikon.be

 

 

 

 

Contacteer ons
Over NIKON

NIKON
Noordkustlaan 16A
1702 Groot-Bijgaarden
België