I AM MAKING MEMORIES

I AM MAKING MEMORIES

Deel je mooiste reisfoto's met #iammakingmemories op social media en vertrek op avontuur

Bekijk je vakantie eens vanuit een ander standpunt en gun jezelf een gloednieuw fototoestel of een nieuwe lens. Nikon BeLux verwent je met haar langverwachte cashback actie en organiseert een wedstrijd om je vakantiefoto's te delen en hiermee een reis of andere prijzen te winnen.

Cashback actie

Dankzij Nikon BeLux profiteer je van 26 mei 2018 tot en met 31 juli 2018 van een terugbetaling tot € 150 op een selectie van NIKKOR-lenzen, en tot € 200 op een selectie van reflexcamera's. Haast je naar een winkel in je buurt om te profiteren van dit aanbod! De producten en  terugbetalingsbedragen vind je op www.nikonpromo.be

 

En er is nog meer goed nieuws!

Nikon BeLux organiseert tot en met 31 juli de wedstrijd "I AM Making Memories". Deel dus je mooiste reisfoto's met de hashtag #iammakingmemories op sociale netwerken (Facebook, Instagram en Twitter) of upload ze meteen hier. Een jury selecteert elke week dertig winnaars die aan de haal gaan met diverse prijzen zoals Nikon paspoorthoesjes of het boek ‘Peaks of Europe’ van reisfotograaf Johan Lolos. De grote eindwinnaar van de wedstrijd wint een voucher ter waarde van € 1000 om op vakantie te vertrekken met het reisbureau SPRS.ME. Het volledige wedstrijdreglement is hier te vinden.

 

EINDE

 

Perscontact:

Grayling, Axelle Van den Meerssche

T 0476 86 42 68

E Axelle.vandenmeersssche@grayling.com

 

 

Over NIKON

NIKON
Noordkustlaan 16A
1702 Groot-Bijgaarden
België