Finalisten Nikon Press Photo Awards 2019 bekend

Stem nu op uw favoriete foto en bepaal mee wie de publieksprijs wint !

Groot-Bijgaarden. Maar liefst 88 professionele persfotografen namen deel aan de 12e editie van de Nikon Press Photo Awards. De 15 finalisten per categorie zijn nu bekend en u kan tot en met zondag 24 maart 2019 op www.nppa.be mee bepalen welke persfoto de publieksprijs wint.

Nieuwe formule Nikon Press Photo Awards slaat aan

Voor de editie van 2019 werd het concept van de Nikon Press Photo Awards aangepast. Naast de Nikon Press Photo Award en de  Nikon Sport Photo Award, wordt dit jaar nog een derde award uitgereikt: de Nikon Stories Award. In totaal werden er deze keer 719 foto’s ingezonden door 88 persfotografen. De 15 finale beelden per categorie kunnen bekeken worden op https://www.nppa.be/nl/publieksprijs. Uit deze reeks zal een professionele 7-koppige jury de winnende nieuwsfoto, sportfoto en storiesfoto kiezen. De winnende foto’s zullen op donderdag 28 maart bekend gemaakt worden.  

Bepaal mee wie de Nikon Press Photo Awards 2019 publieksprijs wint

Naast de professionele jury wordt ook de keuze gelaten aan het grote publiek om hun favoriete persfoto van 2018 te selecteren. Via www.nppa.be/nl/publieksprijs krijgt u een overzicht van de deelnemende finalisten, waar u tot en met zondag 24 maart middernacht kan stemmen op uw favoriete beeld. De foto die op 24 maart om middernacht de meeste stemmen heeft behaald, sleept de publieksprijs in de wacht.

Voor meer informatie over de Nikon Press Photo Awards, surf naar: www.nppa.be

 

Winnaars Nikon Press Photo Awards 2018

De Messias en haar Apostelen – Jonas Roosens
Categorie ‘Nieuws’

De lauwerkrans van Nafi Thiam – Jasper Jacobs
Categorie ‘Sport’ & Publieksprijs

Contacteer ons
Chloë Guillemeau Consultant, Grayling
Chloë Guillemeau Consultant, Grayling
Over NIKON

NIKON
Noordkustlaan 16A
1702 Groot-Bijgaarden
België